Milas Pizza & Kebab i Egedal Centret

Elsker du god pizza, kebab og burger, så er Milas Pizza & Kebab stedet for dig. Her får du altid god mad af friske kvalitetsråvarer og personlig betjening med et smil. 

Hos Milas serverer vi pizza af den bedste kvalitet. Derfor bruger vi de bedste råvarer i vores pizzaer: italiensk mozzarella ost og mel af typen Molino Grassi

Bredt udvalg af pizza, burger, durum og a la carte

Menukortet byder både på et bredt udvalg af pizzaer, burgere og durum – og du kan selvfølgelig også få flere salater og a la carte retter.

Glutenfri pizza og pomfritter
Som noget nyt tilbyder vi pizzaer bagt med glutenfri bund, så hvis du er glutenallergiker, skal du ikke snydes for en god pizza alligevel. Vi har også glutenfri pomfritter.

Stegt flæsk om tirsdagen

Om tirsdagen er der stegt flæsk på menuen, og det til stor glæde for især vores lidt ældre publikum, der ynder at bestille en portion til at tage med hjem :-)

10% rabat ved bestilling via vores hjemmeside.
Rabat kan aftales ved større bestillinger til eks. selskaber.

Om Milas

Osman Celik har arbejdet i pizzaria siden han var 16 år gammel i 1998. Han overtog Milas Pizza & Kebab for to år siden, og satser på at kunne fejre 20 års jubilæum i Egedal Centret :-)

Osman er oprindeligt butiksuddannet, og har arbejdet som butikschef i Fakta i 5 år. Det har givet ham en god viden om hvad det kræver at drive forretning.

Siden Osman overtog Milas Pizza og Kebab for to år siden har han oplevet en fremgang. Han mener at det skyldes, at de har fokus på at give en personlig betjening, og selvfølgelig også kvaliteten af maden der laves. “Vi sætter en ære i at vores kunder smiler, når de går ud af døren” siger han.

Hvad kræver det at blive en god pizzabager?

Osman fortæller, at der ikke findes en speciel uddannelse som pizzabager, det er noget man lærer undervejs ved sidemandsoplæring af en “mester”. Det tager i hvert fald to år at blive god, men for at blive en sand “pizzamester” kræver det i hvert fald 5 års arbejde ved ovnen. På de rigtig travle dage (f.eks. 1. januar) – så er det de virkelig garvede pizzabagere, der står ved ovnen. De har hurtigheden, så ikke der bliver for meget ventetid for kunderne.

Hvilken pizza vælger pizzamanden selv?

Har du også tænkt på hvilken pizza mon pizzamanden bager til sig selv?
Osmans egen favorit er en pizza med tun, rejer og masser af friskpresset citron over :-)

Milas Pizza & Kebab er stedet, hvor du som gæst altid føler dig velkommen. 

Milas Pizza & Kebab
Egedal Centret 112, indgang E
3660 Stenløse

Tlf. 47 17 30 35

 

 

(Sponsoreret indhold – Milas Pizza & Kebab er virksomhedsmedlem)