House of Network – Stærke relationer – Lokal forankring – Menneskelige værdier

House of Network driver et professionelt erhvervsnetværk for virksomhedsejere. Vi har netværksgrupper i Egedal, Birkerød, Frederikssund, Greve, Roskilde og Ballerup med fokus på styrkelse af relationer, lokal forankring, personlig- og forretnings-udvikling. 

House of Networks mål er at styrke det lokale erhvervsliv og handelen imellem virksomhederne. At give medlemmerne en mulighed for at udvikle deres netværks- og kommunikative kompetencer og skabe relationer og samarbejde på tværs af fagområder, og at berige de enkelte både intellektuelt og i form af personlig udvikling.

Personlig beretning:
Vores Egedal er medlem af Egedalgruppen, og er meget begejstret for House of Networks koncept, så herhjemme er hver 3. onsdag tidlig morgen blevet ”hellig”. Børnene bliver afleveret i skole af deres far som den eneste dag, for nu er det ”netværkstid”!

Turen går til Ølstykke Stadion. Op af trapperne til ØFC´s klublokaler, og allerede i det øjeblik du træder ind ad døren kan du mærke den gode stemning. Kaffen og morgenbrødet står klar, og der bliver hilst med hånd på alle. Det er en god måde at se hinanden i øjnene og få sagt godmorgen på.

House of Networks Jesper Nyland er som altid morgenfrisk og velforberedt, og har planlagt emner til debat i små grupper.

Programmet starter med en bordet rundt. Her har hver deltager 1 minut til at præsentere sig og sin virksomhed for alle. Stemningen er varm. Man kan mærke, at nogle er rutinerede og hjemmevant i præsentationsrunder, mens andre bliver bedre og bedre for hver gang. Snakken omkring bordet går lystigt. Det er altid spændende at høre hvad der sker i de andre brancher lokalt og hvad der rører sig, samtidig med at man har mulighed for at give og modtage sparring med hinanden.

I dag er et af medlemmerne valgt til at sidde i ”den varme stol”. Her præsenteres virksomheden, og man har mulighed for at blive meget klogere på lige netop hvad de laver. Efter præsentationen er der spørgerunde.

Derefter er der forberedt spørgsmål til debat i små grupper. Spørgsmål der ofte giver anledning til refleksion. Her tales om hvordan man i sin virksomhed løser forskellige problemstillinger eller ser på et emne. Tiden kan nogle gange være knap, når alle brænder for at byde ind med synspunkter, og lokalet summer af energi og debatteren rundt omkring ved bordene.

Den store styrke i disse netværksmøder er, at man kommer meget nærmere de andre lokale virksomheder og muligheder for samarbejde på tværs opstår. – og så er der heller ikke noget bedre end at kunne anbefale en virksomhed, som du ved kan løse en opgave med kryds og slange – når naboen eller en anden har brug for en god tømrer, maler eller noget helt andet.

Kunne du tænke dig at blive en del af det lokale erhvervsnetværk hos House of Network, så har du mulighed for at prøve at komme gratis med som gæst til et netværksmøde.

Kontakt Jesper for en uforpligtende snak.

House of Network
Havnegade 22C
3600 Frederikssund

Tlf. 20 66 73 03

www.houseofnetwork.com