Bofinans hjælper selvstændige til økonomisk overblik og bedre resultater

Jeg har tidligere fortalt om hvordan Palle Jensen fra Bofinans har sparet hans private kunder for mange penge ved en økonomisk gennemgang og forhandling af mere fordelagtig finansiering.  

I dag skal det handle om hvordan Bofinans kan hjælpe mig som selvstændig erhvervsdrivende. 

Bofinans yder rådgivning til alle typer af virksomheder – fra den lille enkeltmandsvirksomhed til de større selskaber og erhvervskæder – og alle typer af brancher.

Afhængig af hvordan virksomheden drives og hvor stor virksomheden er, kan der være stor forskel på hvilken type rådgivning der er brug for.

Hjælp til at få overblik

Det kan give stress ikke at have overblikket over virksomhedens økonomi, og ofte kan det også besværliggøre samarbejdet med f.eks. banken, hvis ikke der er økonomisk overblik og en plan. Det er ofte, når virksomhedsejeren har mistet overblikket, at Palle bliver kontaktet og yder hjælp til de mindre virksomheder.

Palle fortæller, at han oplever, at mange selvstændige erhvervsdrivende er passionerede omkring deres arbejde og virksomhed, men ikke nødvendigvis gode til tal og budgetter. Derfor kan f.eks. overblik og forhandling af leverandøraftaler, betalingsbetingelser m.m. være en by i Rusland, men kan faktisk have en meget stor betydning for virksomhedens likviditet og i sidste ende resultat.

Ofte kan små ændringer i virksomhedens praksis betyde meget for hvordan virksomhedens økonomi og fremtid ser ud. Når virksomhedsejeren får hjælp til at få øje på disse små justeringer sker der ofte store ting, fortæller Palle.

Skræddersyet erhvervsrådgivning

Som selvstændig kan du få lige netop den rådgivning din virksomhed har brug for. Bofinans kan hjælpe dig til at optimere dine forretningsområder, -procedurer og indtjeningsevne og samtidigt få et økonomisk overblik over din samlede økonomi.

Få mere overskud i virksomheden med uvildig økonomisk rådgivning fra BoFinans.

For de større virksomheder med ansatte, kan du, som et led i optimering af medarbejdertrivslen, tilbyde dine medarbejdere en rådgivningspakke. Her kan de benytte sig af vores professionelle rådgivning til at optimere og skabe overblik over den private økonomi. Det skaber trygge og gode rammer om medarbejderne – både hjemme og på arbejdspladsen.

Som kæde er det muligt at indgå i et samarbejde med BoFinans. Her tilbydes alle kædens forretninger uvildig rådgivning, der hjælper dem til at udnytte ressourcerne og potentialet i forretningen bedre og derved opnå økonomiske gevinster og besparelser.

Rådgivning til mig som iværksætter

Jeg er en typisk iværksætter. Brænder for mit projekt og mit arbejde, men der er helt klart plads til forbedring, når vi taler forretningsstrategi og andre ting, som det at være selvstændig indebærer (betalingsbetingelser, kontrakter, priser, produktsammensætning m.m.). Samtidig kan ingen leve på en sten for altid, og det er det vigtigt at kunne tjene penge, hvis du vil kunne levere det bedste og holde motivationen oppe.

Palle har efter vores første snak lavet et udkast til hvordan en aftale for min virksomhed kunne se ud. Han introducerer mig for nogle af bankernes produkter, som kunne være interessant for mig og min virksomhed, og han har kigget på min likviditet i løbet af året og har input til hvordan man kan optimere.

Da jeg takker Palle for et spændende møde har jeg mange brugbare værktøjer med hjem, og har et forbedringskatalog for min forretning.

En af de ting jeg sætter stor pris på, er Palles evne til at sætte sig i kundens sted. Han er særlig god til at tale i øjenhøjde og rammer plet i mit behov for rådgivning.

Vil du høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte Palle på tlf.  31 41 86 84 for et gratis og uforpligtende møde.

BoFinans Egedal & Fr.sund
Egedal Centret 69, 1 sal.
3660 Stenløse
Telefon: 31 41 86 84
E-mail: [email protected]

Palle Jensen er ejer af Bofinans Egedal & Frederikssund, som åbnede i april 2016. Han har en baggrund indenfor bankverdenen, hvor han har næsten 30 års finansiel erfaring. Her beskæftigede han sig med alt fra boligrådgivning, investeringsrådgivning, afdelingsdirektør og erhvervskunder, og har en god bred viden til at kunne rådgive dig bedst muligt.
Overfor virksomheder har Palle god erfaring med finansiering, økonomi, salg, ledelse, og han har mange gode kreative ideer til at løse problemer.

Sponsoreret indlæg – Bofinans er virksomhedsmedlem på Vores Egedal